BOOK Bjerkensjöe & FROM
Verdensklasse underholdning til enhver produktion & Event

vores nuværende og tidligere kunder er puma, vega, universal music, NNT, tessa, Panzerglass, Ayda, Huawei, honor, reebok...


Bjerkensjöe&From har mange års erfaring i at skabe original underholdning af høj kvalitet til alle slags produktioner. Vores modeller og dansere har været i diverse reklamefilm for bl.a. Panzerglass og Huawei og medvirket i musikvideoer for bl.a. Tessa og Mads Langer, samt mange internationale artister såsom Dua Lipa og Ed Sheeran.

Vi leverer professionelle artister der ved hvordan man arbejder foran et kamera og på en produktion. Vi garanterer et produkt som du aldrig har oplevet lignende skabt af artister med mange års erfaringer.

"

Jeg elsker at alle modeller også er dansere, så de forstår at bruge deres krop til at give billedet ekstra lag og skabe en oplevelse af et levende fotografi.

– Frederik Kastrupsen, Fotograf

"

Du er sikker på at få de dygtigste dansere, performere og talenter hvis du booker dem hos Bjerkensjoe&From, alting har været og er altid fremadtænkende og originalt med høj underholdningsværdi.

– Brian Friedman, Koreograf for Britney Spears

"

Danserne gav showet en ny diminsion, Tessa i Tivoli var episk. 

– Jesper Livid, Tessa’s manager 

"

Bjerkensjoe&From leverer hver gang!
Vi har brugt dem 3 år i træk til underholdning ved Maersk Christmas Party. Alle shows har været unique, originale & af høj kvalitet med dansere i verdensklasse.

– Art Venture Event bureau

"

Dansen gav nyt liv til rammerne i det historiske teater , det skabte en perfekt samhørighed mellem nutidens puls og fortidens æstetik.

 

– Nikolaj Hubbe 

VI ER INNOVATIVE, NYSKABENDE
& TØR TAGE CHANCER

01

Vi tænker stort

Bjerkensjöe & From’s modeller og artister har et langt cv såsom Cinderella The Movie, Jingle Jangle Netflix Original, Puma Shoots, Sydbank Reklame, Lily Modeshow, Universal Music og mange flere...

02

Vi Er ALTID professionelle

Alle vores kunder mødes med en kæmpe portion af professionalisme. Vi leverer de bedste talenter inden for dans og underholdning der har arbejdet på de største scener og TV platforme, både i Danmark og udlandet.

03

VI ER KREATIVE

Vi har skabt kreativt indhold for utallige kunder såsom Universal Musik DK, Sony Music DK, reklamefilm for Iphone Panzerglass, Musik Video for Tessa, Flashmob for Magasin Du Nord – and the list goes on.

VI Elsker hvad vi gør

Med mange års erfaring i underholdningsbranchen og nogle af de bedste artister i industrien garanterer vi et show i verdensklasse. Bjerkensjöe&From kan leverer alt, showgirls, bartendere, interaktiv underholdning, live musik, DJs – kundens ønske bliver vores produkt. 

Udfyld kontaktformularen nedenfor,
og du vil blive ringet op hurtigst muligt!

Copyright © 2021 All rights reserved Bjerkensjöe & From Productions
Powered by Nordahl.Studio