BOOK Bjerkensjöe & FROM
Vi skaber Verdensklasse underholdning til dit næste Firmaarrangement

vores nuværende og tidligere kunder er Magasin, mærsk, christiansborg slot, puma, Peugeut, Lego, sydbank...


Bjerkensjöe&From har mange års erfaring i at skabe original underholdning af høj kvalitet til alle slags events og produktioner. Vi står for hele planlægningen, så det er simpelt og nemt for dig at booke os. Samhørighed og æstetik gør at dit event vil være unikt for dig og dit firma.

Vi leverer professionelle artister der arbejder på de største scener & TV platforme både i Danmark & udlandet. Vi garanterer et produkt som du aldrig har oplevet lignende skabt af teams med mange års erfaringer indenfor underholdningsbranchen og service faget.

"

Kulturnatten blev mere unik end vi nogensinde havde forestillet os, kombinationen af live sang, musik, dans, mode og visuelle billeder gav alle gæster en oplevelse
som de sent ville glemme, alt levede og åndede kultur og kunst

Christiansborg Slot

"

Tema for vores event var perfekt tilpasset danseshowet på scenen, musik, tidsperiode, styling & performance var afstemt så det føles som et lille kig ind i en tidslomme. Meget mere end en danseoptræden, men en dejlig oplevelse som fuldendte aftenen.

– Maersk

"

Danserne gav showet en ny diminsion, Tessa i Tivoli var episk. 

– Jesper Livid, Tessa’s manager 

"

Bjerkensjoe&From leverer hver gang!
Vi har brugt dem 3 år i træk til underholdning ved Maersk Christmas Party. Alle shows har været unique, originale & af høj kvalitet med dansere i verdensklasse.

– Art Venture Event bureau

"

Dansen gav nyt liv til rammerne i det historiske teater , det skabte en perfekt samhørighed mellem nutidens puls og fortidens æstetik.

 

– Nikolaj Hubbe 

VI ER INNOVATIVE, NYSKABENDE
& TØR TAGE CHANCER

01

Vi tænker stort

Bjerkensjöe & From’s artister har langt cv inden for branchen såsom Cinderella The Movie, Puma kampagner, Søren Le Schmidt fashion week, musik video med Mads Langer, Lily Modeshow og mange flere...

02

Vi Er ALTID professionelle

Alle vores kunder mødes med en kæmpe portion af professionalisme. Vi leverer verdensklasse artister der til dagligt optræder på nogle af de største scener i Danmark og udlandet.

03

VI ER KREATIVE

Vi har underholdt til utallige firmaarrangementer såsom julefrokoster, sommerfester, jubilæer, flashmobs samt popups. Vores underholdning er af den højeste kvalitet og tilføjer dit event noget du aldrig har oplevet før.

04

VI SKABER VERDENSKLASSE UNDERHOLDNING

Vi har skabt underholdning for + 200.000 publikummer igennem de sidste 10 år, TV, Flashmobs, Gigantiske Sceneshows, Total Events, Teater Produktioner og Intime Happenings.

VI leverer et show i verdensklasse

Med mange års erfaring i underholdningsbranchen og nogle af de bedste artister i industrien garanterer vi et show i verdensklasse. Bjerkensjöe&From skræddersyer til perfekte show til dit event, leveret af de bedste dansere og koreografer – kundens ønske bliver vores produkt.

Udfyld kontaktformularen nedenfor,
og du vil blive ringet op hurtigst muligt!

Copyright © 2021 All rights reserved Bjerkensjöe & From Productions
Powered by Nordahl.Studio